Opslagstavlen

• ikon
    Husk julekoncert på Aars Skole!!

På tirsdag, den 11. december, holder vi julekoncert i hallen fra kl. 10.30 - 12.00.
    Alle klasser er inviterede.
    Rune Vodder Erlandsen den 07-12-2018
  • ikon
    Ny leverandør og nyt indhold i skoleboderne.

Tryk på linket og læs om udbud, priser og kvalitet.

God appetit
    Søren Toft Mølgaard den 28-11-2018
  • ikon

Opskrivning til Mini-SFO med opstart foråret 2019 og/eller SFO med opstart pr. 01.08.2019

Hvis dit barn skal benytte Mini-SFO og/eller SFO skal du opskrive dit barn ved at følge nedenstående link. Der åbnes for opskrivning mandag den 10. december 2018 og lukkes ned søndag 13. januar 2019 kl. 23.59.

Skriv dit barn op til Mini-SFO og SFO (Digital Pladsanvisning)

Har du brug for hjælp til at benytte Digital Pladsanvisning, skal du kontakte Pladsanvisningen.

Friskole/privatskole

Vær opmærksom på, at du også skal gå ind på den digitale skoleindskrivning, hvis dit barn skal på en friskole/privatskole.

Plejeforældre

Det er desværre ikke muligt for plejeforældre at benytte den digitale skoleindskrivning samt digital pladsanvisning.
    Skoleindskrivning: Kontakt den ønskede skole.
    Mini-SFO/SFO: Kontakt Pladsanvisningen på telefonnummer 9966 8030.

Vesthimmerlands Kommune skoleåret 2019/20

Indskrivning i 0. klasse - Hvem?

1. Børn, som er født i kalenderåret 2013, er undervisningspligtige fra 1. august 2019 (skolegangen kan dog udsættes et år efter konkret ansøgning til Børne- & Arbejdsmarkedsforvaltningen, når det er begrundet i hensyn til barnets udvikling).
    2. Et barn, som er født inden 1. oktober i kalenderåret 2014, kan - efter forældrenes anmodning - optages i 0. klasse, HVIS barnet må antages at kunne følge undervisningen i 0. klasse med henblik på at kunne gå i 1. klasse året efter.

Indskrivning i 1. klasse - hvem?

1. Børn, som er født i kalenderåret 2012, er undervisningspligtige fra 1. august 2019 (skolegangen kan dog udsættes et år efter aftale med skolelederen, når det er begrundet i hensyn til barnets udvikling).
    2. Et barn som er født inden 1. oktober 2013, kan - efter forældrenes anmodning - optages i 1. klasse, HVIS barnet må antages at kunne følge undervisningen.

Reglerne om tidlig skolestart: (se pkt. 2 ovenfor)

Børn har mulighed for at blive optaget i 0. klasse og 1. klasse i det kalenderår, hvor de inden den 1. oktober fylder henholdsvis 5 og 6 år, HVIS barnet antages, at kunne følge undervisningen i børnehaveklassen med henblik på at kunne gå i 1. klasse året efter.

Afgørelse herom træffes af skolelederen.

BØRN, SOM GÅR I 0. KLASSE NU, SKAL IKKE INDSKRIVES I 1. KLASSE. DE BETRAGTES SOM INDMELDT.

Er der børn fra årgang 2012, som IKKE går i 0. klasse, skal der rettes henvendelse til den skole, hvor barnet skal gå.

Tilmeldingen:

Alle hjem med børn, der kan/skal indskrives i folkeskolen, kan WEB-indskrive i perioden fra den 10. december 2018 til den 13. januar 2019.

Har du brug for hjælp til indskrivning kan du kontakte skolens kontor på 99668800

Jeannette Pedersen den 15-11-2018
    Kære måske kommende forældre

I anledning af den kommende skoleindskrivning, er der sat opslag op i børnehaverne, hvorpå I kan læse om informationsmøde på Aars Skole den 20. november kl. 17.30. Se også vedhæftede invitation.

Skoleindskrivningen starter den 10. december, og der er deadline for indskrivning den 13. januar.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Bestyrelse, Ledelse og medarbejdere
    Søren Toft Mølgaard den 09-11-2018