Skolefest Udskoling 2016

• Rune Vodder Erlandsen den 26-04-2016
    Rune Vodder Erlandsen den 21-04-2016

Musisk talenthold på Aars Skole

Aars Skole har, i samarbejde med Vesthimmerlands Kulturskole, valgt at satse stort på en udvikling af det musiske miljø på og omkring Aars Skole.

Dette kommer i første omgang til at betyde, at der oprettes et musisk talenthold med plads til max 20 elever fra 4. til 9. klasse. Talentholdet startes op efter sommerferien, og elever på holdet tilbydes gratis undervisning i et hovedinstrument samt et sammenspilshold.

Undervisning kommer til at foregå på Aars Skole i tidsrummet 13.30 – 16.30, og eleverne vil blive undervist af lærere fra Kulturskolen og Aars Skole. Grundet elevbegrænsningen på holdet, afholdes der optagelsesprøve for alle interesserede. Det er vigtigt at understrege, at det ikke er nødvendigt, at eleverne kan spille et instrument, før de starter på talentholdet. Det kan selvfølgelig være en fordel, hvis de allerede har stiftet bekendtskab med instrumentundervisning i et eller andet omfang og er bevidste om, hvilket hovedinstrument de ønsker. De nærmere kriterier for selve optagelsesprøven er endnu ikke helt fastlagte, men tidspunktet bliver sidst i maj.

Lyder dette spændende så kom til informationsmøde på Aars Skole i E-huset (den gamle SFO) tirsdag den 10. maj kl. 19.00. Invitationen gælder både elever og forældre.

• 09-05-2016
    Skole/hjem-samtaler for 8. klasserne i SPD · SPD