Marianne Thisted Henriksen den 09-01-2015
    Du kan være med til bidrage til Danmarks Indsamlingen.
    Gør en god gerning til gavn for alle.
    Fx: hjælp med opvasken, gå ud med skrald, lufte hund, besøge dine bedsteforældre, tegne en tegning til mor, hjælpe med aftensmaden, rydde op på dit værelse, hjælpe med at handle, lege med din lillebror, støvsuge på dit værelse, sende et brev til din mormor, samle skrald i naturen, feje gården eller fortovet, rydde sne, hjælpe de handlende i et supermarked med at lægge varer i poser....
    Du får beviser til udfyldelse ved din lærer, og du afleverer dem i udfyldt stand igen til læreren eller på skolebiblioteket.
    Der er ingen grænser for hvor mange gode gerninger, du må lave.
    For hver god gerning donerer Lego-familiens almennyttige fond, Ole Kirk Fonden 25,- kr. til Danmarks Indsamlingen.
    På skolebiblioteket laver vi et barometer, så du kan følge med i, hvor mange penge Aars Skoles elever samler ind.

204729

Aars Skole Skolepatrulje

Tilbage i september måned blev der skrevet historie på Aars Skole, da der efter mange års tilløb endelig blev etableret en Skolepatrulje. I den forbindelse skal der rettes en stor tak til den tidligere Skolebestyrelse, kommunens Teknik og Miljøforvaltning, lærer Rasmus Juel og ikke mindst de 10 friske elever som udgør Skolepatruljen. Den nuværende Skolebestyrelse vil gerne sige tak for den gode indsats, og derfor har skolebestyrelsesmedlem Peter Christensen lavet en præsentationsvideo, hvor man kan se Skolepatruljen i arbejde, og høre lidt om tilblivelsen samt et par ord fra landbetjent Lars Winther. Med venlig hilsen Peter Christensen Medlem af Skolebestyrelsen

Aars Skole Skolepatrulje